Welcome :) Follow me :D

Friday, July 2, 2010

My 3rd and 4th award :)


Assalamualaikum, semua! Olla! Annyeonghaseyo! Hehe. Uniey ni! Asyik² post pasal award. Hihi. Uniey takde idea nak post ape. Sudaa ketandusan idea. Seminggu² Uniey tak skolah tau. Huhu. Sakit mata. ^^ wink².



My 3rd Award :)

Okie. This time, award datang dari Nurinani yang baek hati lagi comel. *Uniey nak stat bodek lah tu* Thanx a lot! Uniey rasa mcm tak layak jer terima award² nih. Blog Uniey tak lah menarik sangatt. Huhu. Takpe², bersyukor jer lah Uniey! Tak tau bersyukor lah engko nie. Hehe. Macam biasa, bila dapat award mesti ada soalan yang kena jawab. Jawab jangan tak jawapp :)



Suka tak dapat award nie? Bagi ucapan sikit :)
suke. suke. suke. :) Terima kasih kat NURINANI yang baek hati. Blog Uniey nie simple jer. Hehe. Janji dapat mencoretkan sesuatu :)

Bintang tu cantik tak dimata kamu? Suka bintang?
cantekk sangatt. Uniey suke gile tengok bintang mlm². Uniey suke mengimbas kembali kenangan yang tak pernah Uniey lupe :)

Dua blog yang kamu jenguk dan baca entrynya?
Sys Dira
Lil sys Trah

Bagi award nie kepada 3 orang.







My 4th award :)

This award comes from Miss Yyunie yang murah hati :) Thanks a lott


1) Anda mesti memuji si pemberi award
- Thanx a lot, Yyunie yang baek hati lagi cumell. Lain kali bgi lagi ek :P

2) Sila beri award ni kepada 10 blogger yang lain
- You! Haah! Ambil jer lah. Jangan malu² :)

3) Anda mesti beritahu kepada 10 blogger tadi
- Dah bagitau :)

4) Bagaimana anda digelar blogger yang best?
- Hmm. Ntah lah. Best ke? Biasa² jer. Uniey rasa macam tak layak jer.

1 comment:

Trah Wann said...

weee ~ thankies sis ! tag ari ya pun belum polah gik . heee .

Post a Comment