Welcome :) Follow me :D

Tuesday, June 22, 2010

Award! ♥


Assalamualaikum. Annyeonghaseyo! Post kali nih... Aku nak bgik AWARD yang berharga ni kpd rakan² blogger aku yg mempunyai blog yang cumell :) . First time bgik award ni. Hehe. Harap anda² semua gembira! Kalau nak tau sape yg terpilih, sila check shoutbox anda. :)  *Tak tau nak cakap ape lagi*


THE AWARD! :)

=

=


And also...Pop Quiz! Haha.

1. Apa nama blog dan knape letak name tu?

2. Jelaskan knape bagaimane anda boleh dapat idea nak letak nama URL blog anda?

3. Bila blog anda mula beroperasi?

4. Siapa follower pertama anda?

5. Ucapan anda kpd si pmberi award?

6. Tag 9 orang yang anda rasa patut dapat award istimewa ini. :)



Slamat mnjawab! And enjoy the award :) Wassalam. Saranghaee! 

11 comments:

♩♬ ⓐⓛⓘⓐ said...

Comelnye pic tu! :D
Btw thanks ye Uniey, nnt akak post kt blog akak :))

Dedek-Uni :) said...

hehe. sesame~ :D

Nadya ©™ said...

Wahhh..thanx =]

Dedek-Uni :) said...

akak nadia: hehe. u welkam. :D

dira said...

oook!
nt akk wt ye :D
tq tq

Dedek-Uni :) said...

kak dira : ok.
buat.. jgn tak buat.. heheh :D

Trah Wann said...

thanx kitak ! lak mek polah oke :) btw , mishhh u !

lollyorne said...

wahh!! beshnya dptt award..thanx,syg u

Dedek-Uni :) said...

trah : u welkam my dear :) missh u too..

lollyorne: u welkam sygs. hehe.

yyunie said...

hee . thanks yeah ;)

Dedek-Uni :) said...

u welkam yyunie. Hehe. name kte lbih kurang same ek? :)

Post a Comment